Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Препорачуваме

ЛЕТО 2018
Зеленило, песочни плажи и тиркизно море
Полихроно
ЛЕТО 2018
Совршениот одмор за Вас
ЛЕТО 2018
Егзотични плажи и величествено тиркизно море
7 Дена
Продолжен викенд
23 или 24 - 27.05
& ПРИНЦЕСКИ ОСТРОВИ
24.05 - 27.05
со авион
09.06 - 12.06
23.05.2018 - 27.05.2018
со авион
24.05 - 27.05