Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Препорачуваме

09.03-12.03
НОВА ГОДИНА
НОВА ГОДИНА
Резервирајте навреме, платете помалку
Резервирајте навреме, платете помалку
со авион
со авион

[instagram-feed]