Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Препорачуваме

ЛЕТО 2018
Зеленило, песочни плажи и тиркизно море
Полихроно
ЛЕТО 2018
Совршениот одмор за Вас
11.10 - 14.10
со авион
10.10.2018 - 14.10.2018