Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Препорачуваме

20.10 - 23.10
Резервирајте навреме, платете помалку
Резервирајте навреме, платете помалку
07.11.2018  -  11.11.2018
10.10 - 14.10
10.10.2018 - 14.10.2018

[instagram-feed]