Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Препорачуваме

Архипелаг од три острови...
PARIS, JE T`AIME!
Резервирајте навреме, платете помалку
09.03-12.03
со авион

[instagram-feed]