Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com
Image Alt

Пребарај Понуди

со авион
Резервирајте навреме, платете помалку
Резервирајте навреме, платете помалку
НОВА ГОДИНА
со авион
НОВА ГОДИНА
09.03-12.03