Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Ова е вистинско време за креирање на летната агенда. Направете го ова лето вредно за паметење! Резервирајте го летниот одмор на посакуваната дестинација и добијте намалување на цената на аранжманот и до -40%. Флај Туризам ги остварува вашите соништа и ве носи онаму каде што ќе посакате. Поблиски или подалечни егзотични дестинации – изборот е ваш, а за сѐ останато ќе се погрижиме ние. Резервирајте навреме и искористете ја оваа неверојатна понуда!