Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com
Image Alt

Tours Search

ДУБАИ  Индивидуални пакет  аранжмани 5 ДЕНА / 4 НОЌЕВАЊА – АВИОНСКИ  ПРЕВОЗ 8 ДЕНА /…
ВАЛОНА
САРАНДА
КСАМИЛ
БЕЧИЧИ
  Главен  туристички центар на Синајскиот полуостров и еден од најдобрите светски дестинации за нуркање.…
                             ДА ЛЕТУВАМЕ НА ХАЈМОНДЕНСКИОТ ОСТРОВ                                              САНТОРИНИ 2022   8 денa/6 ноќевања (хотел +…
КИПАР 21.09-24.09.2022  10.10-13.10.2022 Остров со 340 сончеви денови годишно. Република Кипар е островска земја во…
ВАЛОНА
ВАЛОНА
КСАМИЛ
КСАМИЛ