Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Совршена дестинација за вашата зимска авантура!
Голем избор на хотели за Банско и Боровец!
Резервирајте навреме и платете помалку!
Понуди според вашиот буџет и слободно време за зимување!

Скопје-Д.Ц. ПаломаБјанка 1 кат, локал 14

тел-факс ++ 389 2 31 211 66,  075/272-843
www.flyturizam.com
e-mail:  contact@flyturizam.com