Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Секој сонува да има незаборавен меден месец. Медениот месец е искуство какво што се случува само еднаш во животот, па обидете се да направите тоа да биде нешто неверојатно.
Медениот месец им дава можност на паровите да поминат квалитетно време заедно. Планирањето за совршен меден месец е исто така важно. Претежно паровите избираат романтични дестинации ширум светот.Сценска убавина, прекрасни пејзажи,и одлично разгледување. Некои луѓе претпочитаат да ги поминат своите одмори на меден месец во Малдиви, Бали, Занзибар, Тајланд,..
Вие одберете каде сакате да заминете, ние ќе се погрижиме за целосно организирање на аранжманот.