Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com
Image Alt

Египет | ТУНИС

Тунис чартер сезона Лето 2024

до – 30% намалени цени на рани резервации!
Креираме понуда според вашите желби, посакувани термини и расположлив буџет…
Контактирајте не на 02 3121 166 или 075 272 843