Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Препорачуваме

Остров со 340 сончеви денови годишно.
Архипелаг од три острови во срцето на Медитеранот
Остров со 340 сончеви денови годишно
29.12.2019 – 01.01.2020
НОВА ГОДИНА
29.12.2019 - 01.01.2020
29.12.2019 – 01.01.2020
Будимпешта
Архипелаг од три острови во срцето на Медитеранот
Меден месец од соништата.

[instagram-feed]