Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com
Image Alt

November 2018

Во текот на летните сончеви денови, најпоставуваното прашање кое го слушаме периодов е „Каде на одмор?“. Колку и да сакаме да ги оставаме работите на случајноста, сепак порано или подоцна треба да се одлучиме за дестинацијата, периодот и потребните услови за годишниот одмор. Доколку сè уште се двоумите околу изборот или пак не можете да

Патувањето во еден голем град каков што е Мадрид со себе носи бројни убавини и предизвици. Да ја посетите оваа метропола и да успеете да ги видите и доживеете сите туристички атракции, архитектонски уметнички зданија, а притоа да присуствувате на настаните и активностите што ги нуди, воопшто не е лесна задача. Разгледувајќи го Мадрид ќе

За сите оние кои сакаат зимските денови да ги поминат на друго место, на пример во тропски краишта или на плажа, тогаш навистина треба да започнете да размислувате за некоја дестинација која треба да ја посетите. Доколку немате идеја каде да одите на одмор, тогаш погледнете ги најдобрите локации за зимскиот период  престижниот National Geographic. Јапонија Јапонија