Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

Богата историја, уметнички дела, архитектонски градби кои оставаат без здив: Отсега и вие можете да уживате во убавините на Мадрид!

Патувањето во еден голем град каков што е Мадрид со себе носи бројни убавини и предизвици. Да ја посетите оваа метропола и да успеете да ги видите и доживеете сите туристички атракции, архитектонски уметнички зданија, а притоа да присуствувате на настаните и активностите што ги нуди, воопшто не е лесна задача.

Разгледувајќи го Мадрид ќе бидете сведоци на сѐ од огромни музеи до традиционални ресторани и барови, бидејќи секој агол кој ќе го посетите открива места кои што привлекуваат туристи и локални жители. Поради сето ова, доколку се одлучите да го посетите Мадрид, потребна ви е одлична организација од страна на професионалци во сферата на туризмот, кои ќе ви го направат ова патување релаксирано и незаборавно.


Не ја пропуштајте можноста да ја почувствувате магијата на Шпанија и Мадрид. Со Флај туризам сега сте само чекор до сите омилени дестинации во светот.