Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com
Image Alt

Tours Search

  ДРАЧ-КРУЈА-ТИРАНА-ЕЛБАСАН 22.10-25.10 2020 Ден 22.10.2020 Состанок на групата  пред Дрводекор  во 22,00 ч Тргнување…