Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com
Image Alt

Tours Search

Скала Потамиа
3 вили близу плажа
ЛИМЕНАС
СКАЛА ПОТАМИА
СКАЛА ПОТАМИА
СКАЛА ПОТАМИА
СКАЛА СОТИРА
СКАЛА СОТИРА