Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com

ОВА СЕ ДЕФИНИТИВНО НАЈПОПУЛАРНИТЕ КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ ЗА ОВА ЛЕТО!

Овие ретро кроеви, модерни принтови, едноделни и дводелни костими за капење ќе изгледаат одлично ова лето на вашиот потемнет тен.

Погледнете ги најпопуларните модели на костими за ова лето.