Флај туризам е една од првите приватни туристички агенции, која успешно работи на пазарот од 1988 година.

+389 2 3121 166
ДТЦ Палома Бјанка 1 кат локал 14
contact@flyturizam.com
Image Alt

Uncategorized

Во моментов на пазарот има голем број на производители кои нудат решенија но сите тие се базираат врз GPS позиционирање врз некакви мапи кои може да бидат застарени или да имаат потреба од редовно ажурирање за секогаш да сте “ап то дејт“. Google Maps, апликацијата којашто секој ја поседува на својот Андроид телефон е можеби

Градот кој спојува два континенти…Византион, Константинопол, Цариград или Истанбул, сеедно е како ќе го наречеме, тој е магичен град на духоното спојување на минатото и сегашноста.  Град кој ви раскажува илјадници приказни додека шетате по неговите улици, за некои други времиња, за многу традиции, за могу култури. Град со многу вкусови, со многу магија и